OASE DELFT

OASE DELFT Bestel bij ons op uw gemak, want lekker eten is ons vak

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 837 beoordelingen
16 jan 2020 om 23:27 Aardige bezorger, goed eten.
1 jan 2020 om 0:12 Veruit het meest belachelijke en slechtste bestelling die ik ooit heb geplaatst! 2 uur moeten wachten op een koude kapsalon en spareribs en vervolgens tegen een nors kijkende bezorger aan moeten staren die een fooi verwacht na 2 uur wachtten?!
25 dec 2019 om 19:01 Voortaan maak ik zelf me kapsalon het was niet te vreten. Drinken was warm.
23 dec 2019 om 3:02 Bestel hier vaker en nooit problemen gehad. Vandaag besteld en miste mijn pita broodje en inplaats van aardappelschijfjes had ik patat gekregen. Normaal heb ik geen klachten
22 dec 2019 om 23:39 Prima prijs/kwaliteitverhouding. Lekker eten mrt maar liefst 3 halve ribs.
16 dec 2019 om 21:20 Het wordt steeds minder vlees in de kapsalons. Wel smakelijk, dat wel. Dit keer wel een heel nette, vriendelijke bezorger
29 nov 2019 om 23:18 Was weer heerlijk
25 nov 2019 om 15:06 Bezorger was later dan afgesproken, waarschijnlijk moeten zoeken? (Tel.nr. was doorgegeven) Mogelijk dat daardoor het eten wat was afgekoeld. Kwaliteit en hoeveelheid van het eten was voor de rest wel goed.
22 nov 2019 om 23:34 Geen cola light maar cola regular
8 nov 2019 om 13:05 Bezorger kon het niet vinden, reed overal behalve langs het aangegeven adres. Uiteindelijk ook nog de verkeerde bestelling gekregen. Het vlees was heel mals wat echt goed was maar verder smaakte het niet veel anders dan kant en klare spareribs van de AH.