OASE DELFT

OASE DELFT Bestel bij ons op uw gemak, want lekker eten is ons vak

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 804 beoordelingen
22 aug 2019 om 2:43 Kwaliteit niet best. Patat was koud en doorweekt dus niet lekker. Kwaliteit van shoarma kwam erg gehaast over, opwarmen en naar de klant, niet vies maar ook niet goed. Bezorging opzich oké, alleen duurde het wat lang, werd wel van te voren aangegeven.
19 aug 2019 om 4:02 Ik had een schotel shoarma speciaal besteld, maar kreeg een gewone schotel shoarma. Heb wel moeten betalen voor een schotel shoarma speciaal.
7 aug 2019 om 14:32 Eten was niet lekker, weinig groente erin, weinig saus, slappe patat en heb 3 keer moeten bellen. Na 1 uur en 40 minuten had ik me eten pas. Het is dat ik maximaal 90 minuten kan invullen hier boven. Ook waren ze toen nog is me ijsje vergeten. Kut tent.
4 aug 2019 om 20:00 Spareribs die altijd lekker zijn
28 jul 2019 om 6:59 Slecht kwaliteit eten. Jammer dat daar niet meer aandacht aan besteed is.
27 jul 2019 om 12:06 Besteling was snel geleverd, echter leek zat er alleen sambal op de Turkse pizza's waardoor ze eigenlijk niet lekker meer waren.
24 jul 2019 om 19:58 Biefstuk was doorbakken, terwijl hij rood was besteld. De frites was super slap!! De zak waarin alles zat was doorweekt van het vet. En daarnaast was het ook echt smaakloos. Geen goede ervaring!!
21 jul 2019 om 22:27 Merkbaar minder vlees dan normaal, hoop dat dat volgende keer weer normaal is
20 jul 2019 om 18:36 prijs/kwaliteit verhouding is prima. eten smaakt uitstekend, het leek zelfs of het portie groter was dan vorige keer.
19 jul 2019 om 22:58 App gaf aan dat er bezorgd zou zijn. Feitelijk werd er 10 min later bezorgd.
19 jul 2019 om 21:49 Bestelling door erg lang voordat het er was. Aardappeltjes waren klef geworden en we miste een broodje
18 jul 2019 om 4:57 Eten prima, bezorging duurde erg lang