OASE DELFT

OASE DELFT Bestel bij ons op uw gemak, want lekker eten is ons vak

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1045 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oase Delft. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 8:33 Ze waren de sauzen vergeten (waar ik voor betaald had) en toen te weinig teruggegeven
9 aug 2022 om 23:38 Zo viesss meer dan de helft weg gegooid
5 aug 2022 om 14:20 Hamburgers waren overdatum. Word bedankt voor het ochtend braken. Patat was slap en koud.
5 aug 2022 om 8:40 Spare ribs met friet heerlijk gegeten.
16 jul 2022 om 3:51 really bad :-( never came and when i called the restaurant to ask whether it was coming they didnt even care to ask order number. The guy just kept saying that if the order is late then i am the one that has made a mistake or thuisbezord.
15 jul 2022 om 23:14 Lang niet hier besteld maar was echt heel goed! Super shoarma!! Bezorger was zeer vriendelijk maar droeg geen thuisbezorgd kleding dus was eigen!
15 jul 2022 om 10:18 Vlees was ongelofelijk zout en ik had iets meer saus verwacht bij een supershoarma. Ik ga hier niet meer bestellen!!!
13 jul 2022 om 22:03 Alles was prima in orde.
30 jun 2022 om 19:44 Top eten Smaakt altijd goed En wordt goed heet geleverd
28 jun 2022 om 12:11 Goede kapsalon aardige mensen.
16 jun 2022 om 3:14 eten was ruk lol echt afgrijselijk hierdoor ga ik echt 3 dagen aan de diarree zitten
11 jun 2022 om 21:56 nooit meer bestelen wat een slecht eten bestel kebab krijg je shorma en was niet te eten en gebak aardappelen zeker had ze van vorige eten over nooit meer bestlen